dilluns, 29 d’octubre del 2018

El racó de les activitats digitals

El racó de les activitats digitals 

Bon dia pares i mares del parvulari, 
posem en marxa el racó d’activitats digitals. Aquí us parlaré de com es poden treballar diferents activitats que trobem a internet. Algunes ja hem jugat a la classe i altres seran noves pels vostres fill/es. Us proposaré petits jocs interactius perquè passeu una bona estona jugant amb els vostres fills/es. Avui us penjarem uns quants jocs de la castanyada, els nens/es no han jugat a l’escola. Trobareu puzles segons les edats, jocs, activitats de música, contes i moltes coses més. Són molt divertits i teniu de diferents. Esperem que us ho passeu molt bé jugant tots plegats. 

 Activitats de la Castanyada


També us parlaré de les activitats Jclic 

Què és el JClic? 

El JClic és un conjunt d'aplicacions informàtiques que serveixen per a realitzar diversos tipus d'activitats educatives: trencaclosques, associacions, exercicis de text, mots encreuats... Només funciona amb els navegadors Mozilla Firefox i Internet Explorer, amb el Google Chrome no funciona. Perquè funcioni correctament heu de tenir actualitzat el Java i instal.lat el Adobe flash player. Us anirem penjant algunes per jugar però podeu trobar moltes més a la web xtec, si voleu jugar a d’altres feu un clic aquí.
Si busqueu activitats en el cercador d'activitats podeu jugar fent un clic a l'apartat d'engega'l applet.

L'activitat que us poso aquesta setmana és un joc de series que podeu jugar tot el parvulari. Espero que jugueu molt i us agradi.